Project overzicht

Bekijk project: Sales Partners (Franchise)

  Project Details
  Titel Sales Partners (Franchise)
  Locatie Nijmegen (Gelderland, Nederland)
  Omschrijving

  Bekijk de volgende vragen: Kun jij écht goed luisteren naar de wensen en behoeften van relaties? Ben jij en wil jij een zelfstandig ondernemer worden of blijven? Ben jij een zeer ervaren commercieel en communicatief persoon? Wil jij kunnen ondernemen zonder je druk te maken over faciliteiten? Wil jij worden vrijgelaten in je creativiteit en manier van werken? Wil jij niet bij toetreding het gevoel hebben jouw identiteit te verliezen? Wil jij niet worden belemmerd door allerlei wurgcontracten? Kun jij één of meerdere van deze vragen beantwoorden met ‘ja’? Lees dan verder. Het aanbod Ben jij op zoek naar een ervaren en professionele sales organisatie waarbij jij je kunt aansluiten? Een baan waarin je zelf bepaald hoeveel inkomsten je hebt? Een organisatie die jouw opdrachtenportefeuille aanvult? Een organisatie die jou begeleidt vanaf het maken van new business afspraken tot aan de invulling van de opdracht? Neem dan contact met ons op zodat we je alle in's en out's kunnen vertellen over deze samenwerking! In overleg kun je 32 tot 40 uur per week werken. Diverse regio’s zijn nog beschikbaar. Verder biedt Lagosto aan om uit handen te nemen: administratie, facturatie, debiteurenbeheer, incassobeheer, juridische bijstand, verzekeringen, telecommunicatie, secretariaat, software, hardware, drukwerk, promotiemateriaal, social media, website, email, agenda maar ook opdrachtenwerving, leads, prospects, nieuwe en bestaande opdrachten, product- en verkooptrainingen en niet geheel onbelangrijk, participatiemogelijkheden.

  Wie zich bewijst als Freelancer, maakt kans op een prettige en succesvolle voortzetting van zijn carrière! Jouw ervaring is goud waard Als freelancer krijg je bij Lagosto de mogelijkheid om een prospect of klant te benaderen via ludieke acties, slimme marketing en verfijnde doelgroepselecties. Ons doel is om inhoudelijke gesprekken te voeren, waarbij het maken van afspraken en binnenhalen van nieuwe opdrachten uiteraard het doel is. Jouw innovatieve ideeën en inzicht voor kansen zijn bij ons goud waard. Jouw inbreng is vereist en goede ideeën worden zelfs verwacht!

  De functie bestaat uit een combinatie van het plegen van acquisitie op new business en het beheren en uitbouwen van bestaande relaties van Lagosto door middel van; - Het plegen van acquisitiecalls; - Canvas- en beursen bezoeken; - Netwerkbijeenkomsten bezoeken; - Nieuwe opdrachten binnenhalen; - Cross-, up- en deepselling bij bestaande relaties; - Successen behalen bij en voor opdrachtgevers; - Multidisciplinaire dus simpelweg ondernemen! Onze relaties Onze huidige opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland. Zij begeven zich in zeer uiteenlopende branches maar hebben allen één ding gemeen: Zij willen allemaal extra omzet! De branches waar onze opdrachtgevers zich voornamelijk binnen begeven zijn o.a. de accountancy, advocatuur en notarissen maar ook de IT-, arbeidsbemiddeling-, financiële branche en algemeen zakelijke dienstverlening.

  Tevens opereren onze opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal. Werken bij ons Werken bij ons betekent dynamiek, drive, ambitie, mogelijkheden maar ook plezier! Wij zijn een bedrijf voor jong en oud. Of je nu een master black belt commercieel directeur bent of iemand die zijn eerste 10 jaar werkervaring in de buitendienst heeft beleefd, iedereen is welkom. Wij geloven in de persoonlijke kracht van de mens. Ben je enthousiast geworden?! Bekijk dan of je aan de volgende criteria voldoet: Wervaring van 10 jaar of meer (business-to-business) Pro-actieve werkhouding en de wil om te ondernemen Ervaring met verantwoordelijkheid voor eigen praktijk Specialisatie binnen bovengenoemde branches is een pré Zeer evaren in off-/ online sales en marketing Een leider in gesprekstechnieken en -methodieken Commercieel persoon met een aantoonbaar trackrecord Enthousiaste en professionele persoonlijkheid Een teamplayer maar kan omgaan met eenzaamheid Te allen tijde klantgericht zonder winstoogmerk

  Heb je nog vragen over deze vacature, bel of mail ons dan. Geen vragen meer en wil je graag aan de slag? Stuur dan je CV én motivatie naar hr@lagosto.nl.

  Duur project: > 1 jaar
  Plaatsingsdatum 10-06-2011 14:40 uur
  Status Open
  Bekeken 2176
  Reageren

Uitgebreid zoeken


Advertentie

Copyright InterimView 2009-2019 | privacyverklaring

Maatwebsite Logo